Stranice: 1 [2]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: ACF Fiorentina - Roma (23. kolo, 07.02.2010)  (Pročitano 524 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
vuki-viola-fan
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 07.02.2010. 22:09 »

Ma nije bilo ofsajd.Pasivni da,ali se to ne svira.A De Silvestri treba ubiti...sta je samo promasio
Sačuvana
Levac
VIP
Van mreže Van mreže

FORZA VIOLA

« Odgovor #16 poslato: 07.02.2010. 22:09 »

Poluvreme 0:0!!!

Realan rezultat je 2:0,ali smo nastavili sa slabim procentom realizovanih sansi,nadam se da ce mo to popraviti u drugom poluvremenu!!!

FORZA VIOLA!!!  fiore 2 fiore 2 fiore 2
Sačuvana

Levac
VIP
Van mreže Van mreže

FORZA VIOLA

« Odgovor #17 poslato: 07.02.2010. 22:25 »

Ih bre Gila...

Ne znam sta treba da uradimo da damo gol...
Sačuvana

Aljosa14
Omladinac
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 07.02.2010. 22:55 »

Ih bre Gila...

Ovo sad je mogao ubaciti, fino mu Stevo servira, al ovaj ništa...

Al nam ga zato uvali Mirkec...
« Poslednja izmena: 07.02.2010. 22:58 Aljosa14 » Sačuvana

Levac
VIP
Van mreže Van mreže

FORZA VIOLA

« Odgovor #19 poslato: 07.02.2010. 22:56 »

0:1

Posle svega,moglo se ocekivati ovo  :S
Sačuvana

viola 69
Početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 07.02.2010. 22:59 »

Kad se nema srece, stize kazna . Umesto 3:0 za nas gubimo od veceras bedne Rome jebi ga.
Budimo uz
Sačuvana
Levac
VIP
Van mreže Van mreže

FORZA VIOLA

« Odgovor #21 poslato: 07.02.2010. 23:16 »

Kraj 0:1!!!

Realno je 3:0 za nas,ali sreca nas je zaobisla u sirokom luku!!!Igra je bila fenomenalna i ako nastavimo da igramo ovako sve ce doci na svoje!!!

Moram posebno da pohvalim Riccarda,postao jedan od najboljih veznih igraca na svetu,u rangu sa Cavijem,Inijestom,Lampardom,Dzerardom...
Sačuvana

Chiki
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 07.02.2010. 23:22 »

Poludiooooooooooo sam...polomio sma sve po kucji...telefon vise nemam...polomljen...jos ne nogu da se smirim...
Sačuvana

Cè un cuore viola che batte dentro di me! Ljubicasto srce stalno kuca u meni! C.A.V. 1978
viola 69
Početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 07.02.2010. 23:27 »

Sreca nas je izgleda napustila vec nekoliko utakmica. Veceras smo igrali dobro ali realizacija
katastrofa. Gila zaboravio da daje golove. Evo koliko nam fali Mutu. Ali verujmo u momke nek se raspucaju u LS.
Forza Viola!!!!
Sačuvana
Chiki
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 07.02.2010. 23:31 »

Sutevi na gol: 9:1
Sačuvana

Cè un cuore viola che batte dentro di me! Ljubicasto srce stalno kuca u meni! C.A.V. 1978
vuki-viola-fan
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 07.02.2010. 23:46 »

Poludiooooooooooo sam...polomio sma sve po kucji...telefon vise nemam...polomljen...jos ne nogu da se smirim...
Hehehe nasmijao si me :) Jebiga takav je fudbal...idiot je onaj ko kaze da je danas Roma zaluzila da pobedi pa i nereseno da izvuce!!!
Sačuvana
Chiki
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 08.02.2010. 10:54 »

Fiorentina-Roma 0:1 (0:0)
Fiorentina: Frey; De Silvestri (39' st Santana), Gamberini, Kroldrup, Pasqual (38' st Keirrison); Bolatti (12' Donadel), Montolivo (C); Marchionni Jovetic, Vargas; Gilardino. A disp: Avramov, Comotto, Natali, Donadel, Santana, Ljajic, Keirrison All: Prandelli.

Roma: Julio Sergio; Motta, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei (36' st Menez), Perrotta, Vucinic (43' st Adreolli); Totti (C) (1' st Baptista). A disp: Doni, Andreolli, Cassetti, Brighi, Cerci, Menez, Baptista All: Ranieri.

Sudija: Rizzoli di Bologna

Strijelci: 37' st Vucinic

Zuti kartoni: Perrotta, Marchionni, De Silvestri

Crveni kartoni: ---

OCJENE:

FREY: ---
DE SILVESTRI: 5,5
39'st SANTANA: ---
GAMBERINI: 6
KROLDRUP: 6,5
PASQUAL: 6,5
38'st KEIRRISON: ---
BOLATTI: 6
13'st DONADEL: 5,5
MONTOLIVO: 8
MARCHIONNI: 6,5
JOVETIC: 6,5
VARGAS: 7
GILARDINO: 5

PRANDELLI: 6

SLIKE: http://fotoalbum.fiorentina.it:88/gallery/album.php?id_album=436

Sačuvana

Chiki
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 08.02.2010. 17:53 »

Poraz koji nas je bukvalno izbacio iz trke za 4. mjesto (realno imamo jos sanse)! Zasluzili smo da pobijedimo,odlicna igra tokom svih 90 minuta! Jedino je los bio Djila,koji nije postigao gol "milion" utakmica! Steta,da smo dobili bili bi 4 boda od 4-og mjesta i utakmica manje,ovako tesko! Montolivo za 10...zasluzio je kapitensku! Koliko je Roma bila opasna govori podatak da Frej nije ni dobio ocjenu! Jos jednom...steta...idemo dalje...:-(((((
Sačuvana

viola 69
Početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 08.02.2010. 18:17 »

Steta bas za ovu utakmicu. Igrali smo odlicno ali to ti je fudbal. Sanse za cetvrto mesto su 
minimalne sada ali imajmo nade do kraja.
Sačuvana
Comrade Monto
VIP
Van mreže Van mreže

1922

« Odgovor #29 poslato: 11.02.2010. 14:11 »

Ja tek sada gledam highlights sa ove utakmice, vjerovali ili da :(

Sreca nas je napustila totalno, ali brate i Gila zaboravio dati gol :( Imali smo dosta sansi, ako puno budemo zalili djavo ce nas odnijeti. Neko je kudio De Silvestrija, ljudi ne budite ludi, imamo drugog najboljeg desnog beka u Italiji, nakon Maicona, jebe ga sto je malo preofaznivan i cesto zaboravi na odbranu i zadatke u istoj, ali ce to vremenom doci na svoje. Lorenzo je buduci desni bek Italijanskog A tima, zivi bili pa vidjeli ...

Kada igra Pasqual, mi smo mnogo opasniji, ne znam zasto, i to je jedino sta se slazem :P Da treba Gobbija poslati u Lumezzane na posudbu, skroz je drugi covjek ove sezone..Posto nemamo Mutua do kraja sezone, ocekujem od Jovetica mnogo, osjecam da se jos nije sto posto oslobodio, ne znam zasto..

Kudili ste i Santanu, meni je ove sezone sasvim solidan, nije mnogo losiji od Marchionnija, obojica su imali svijetle i tamne trenutke do sada..

Zao mi je sto nisam gledao utakmicu, da vidim Keirsona toga, ali nema veze, drugi put..

Cetvrto mjesto uopste nije daleko, ovakvim igrama i realiziranim sansama, sto do sada nije bio slucaj, ja ga s pravom ocekujem.

I samo bih da se poserem na Lippija i njegov spisak "sigurnih" igraca za Juznu Afriku, dabogda umro, i on senilan postao.. besan
Sačuvana

Felipe Melo R.I.P.
Stranice: 1 [2]   Idi gore
Štampaj

Prebaci se na:  

NBA-Serbia.net - Where amazing happens!