Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: ACF Fiorentina - Bayern Munich (1/8 finala - revans, 09.03.2010)  (Pročitano 435 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Chiki
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: 10.03.2010. 11:30 »

Sačuvana

Cè un cuore viola che batte dentro di me! Ljubicasto srce stalno kuca u meni! C.A.V. 1978
Comrade Monto
VIP
Van mreže Van mreže

1922

« Odgovor #31 poslato: 10.03.2010. 12:26 »

Ja sam prespavao tekmu drugovi :( Radio do pet, u sest bio kao top, probudio se u 22:36, da vidim rezultat, imam osjecaj da su produzeci vec, kad tamo :(

Uvijek ponavljam:

Proud to be Fiorentina fan, za ovakve se tekme zivi, pun Franchi, svi kao od jedne majke, malo je stadiona gdje se ovako dise.

fiore 2
Sačuvana

Felipe Melo R.I.P.
Levac
VIP
Van mreže Van mreže

FORZA VIOLA

« Odgovor #32 poslato: 10.03.2010. 12:32 »

Sad se postavlja pitanje STA DALJE???

Ako realno pogledamo stvari ova sezona je manje vise gotova!!!U LS smo ispali,u prvenstvu smo na 10 poziciji i sa ne bas sjajnim izgledima za neki visok plasman,kup je ostao u igri,pa se postavlja pitanje da li dati sansu mladjima(Adem,Keirson,Baba,Bolati...)ili mozda uigravati neku novu formacuiju koja bi nam bila alternativa u buducnosti,ja mislim da je ovo idealna prilika za to,a u svakom slucaju treba iskristalisati situaciju oko Felipea i Keirsona,mogu li ono u kojoj meri doprineti da se sledece sezone Fiorentina vrati u borbu za sam vrh(jedno od prva 3 mesta)!!!

FORZA VIOLA  fiore 2 fiore 2 fiore 2
Sačuvana

Comrade Monto
VIP
Van mreže Van mreže

1922

« Odgovor #33 poslato: 10.03.2010. 12:37 »

Ja bih do kraja sezone odmorio Gilardina :D A Babu gurnuo u prvi plan, ha ja, sad ili nikad..Comotto-a bih poslao na pozajmicu u Cavese (imaju dobre navijace, nece mu biti neugodno :P ), Zannettija takodjer vrlo malo koristio, ..

Frey

De Silvestri - Kroldrup - Gamberini (?) - Pasqual (posto ga vi ne volite, nadjite nekog iz Primavere)

Monto - Bolatti

Marchionni - Jo Jo - Vargas

Baba

Dobicemo vise od 70% tekmi do kraja sezone, zivi bili pa vidjeli :P
Sačuvana

Felipe Melo R.I.P.
vuki-viola-fan
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 10.03.2010. 12:49 »

Milo mi je sto smo prekinuli onu seriju od 18 utakmica bez poraza ovim svabama,nek se zna ko je to uradio.Jedan mali klub sa veliko srce,pokazao je kako se igra fudbal.Ceo svet zna,cela Evropa zna kako su prosli,sada su potrosili sve,jedino im sreca ostaje za dale.Fiorentina je moralni pobednik i tu nema sta.Glavu gore momce ova e Fiorentina koju zelimo
Sačuvana
Deki
Administrator
Van mreže Van mreže

VIOLA FAN!!!

« Odgovor #35 poslato: 10.03.2010. 14:45 »

Sad se postavlja pitanje STA DALJE???

Zapeti u kupu Italije kao da igramo LS, to moramo da osvojimo i odemo u ligu evrope!!!
Sačuvana
Levac
VIP
Van mreže Van mreže

FORZA VIOLA

« Odgovor #36 poslato: 10.03.2010. 14:56 »

Slazem se Kup nam je jedino resenje da spasemo sezonu!!!

A od sezone 2011\12 imacemo tri predstavnika u LS!!!
Sačuvana

Chiki
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 10.03.2010. 15:37 »

Joj Vuki kako me nervira kad kazes "mali klub"...gorim od jada...mali klubovi su Kjevo,Sijena,Livorno...

Ako ne prodjemo u KUP-u i u finale odu Roma i Inter...onda 7. ide u LIGU EVROPE...to je od nas 6 bodova (Napoli,a sad igramo sa njima)...11 kola do kraja...tako da ima sanse da se domognemo LIGE...FORZA RAGAZZI!

Za sinoc sta da kazem...nemamo srece citavu sezonu...pa ni sinoc...igracima svaka cast...za 10...! Sudija u prvoj utakmici rijesio prolaznika...;-((((
« Poslednja izmena: 10.03.2010. 18:27 Chiki » Sačuvana

Cè un cuore viola che batte dentro di me! Ljubicasto srce stalno kuca u meni! C.A.V. 1978
vuki-viola-fan
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 10.03.2010. 21:03 »

Pa to je velika cast da mali klub postigne ovaj rezultat i pretstavlja Italiju u najboljem svetlu od svih giganta.Mali je klub sa veliko srce,a tih timova kao Kievo,Siena,atalanta ni si cak ni mali niti nista...Veliki klubovi su kao Barsa,Man Utd,Milan...mi smo sa malim budjetom,skromni sastav postigli mnogo i to je ono veliko sto imamo kod nas,a ne para i sudije kao faktor,znaciveliko srce za razliku od velikih koi nemaju ni malo od toga
Sačuvana
ljubo
VIP
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: 11.03.2010. 13:10 »

Evo red je da se i ja oglasim posto sam bio na licu mjesta. Na stadionu hladno i jak vjetar ali to nije sprijecilo navijace da naprave sjajan ambijent. i sad se najezim kad se sjetim. za mene je ova pobjeda ravna prolazu i tacka. srce mi je puno i ne zalim ni za cim. samo prisustvo onakvom mecu je dozivljaj. 7 prelijepih dana u Firenci i to je to. Tek sad vidim da se nijesmo cuvali za Bajern da bi ugazili Juve.  fiore 2
Sačuvana
r_amo
Početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: 11.03.2010. 22:10 »

ja sam plako,,jbg al istina...... fiore 2
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
Štampaj

Prebaci se na:  

NBA-Serbia.net - Where amazing happens!