|
Chiki
|
 |
« Odgovor #1440 poslato: 02.02.2010. 11:23 » |
|
Prelazni rok smo obavili odlicno da nije Mutu suspendovan ! Ovako smo slabiji nego prije prelaznog roka! Nemamo Mutua,a dobili smo Keirrisona,koji ne moze da ga zamijeni! Korvino je napravio gresku u tom dovodjenju,jer je nama potreban jedan iskusniji napadac! Dali brazilac moze da se suprostavi velikanima? ! Tesko! Nama je u februaru paklen raspored! Da Mutu nije suspendovan,ovaj prelazni rok bi bio za 10! Jer smo u Italiji mozda najvise doveli! Tako da,ostaje nam da vidimo jesmo li zreli za nesto vise! Nadamo se da Keirrison uz Jovetica bukne i da napravimo BUM, a to je da osvojimo KUP,budemo 4. i udjemo medju 8 u LS! Sto se tice prvenstva zadnja nam je nada u nedjelju...! Moja ocjena za prelazni rok je 8 ! Dali cje nam nedostajati Mutu u utakmicama protiv Milana,Rome,Bajerna...vidjet cjemo! FORZA VIOLA PER SEMPRE!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Cè un cuore viola che batte dentro di me! Ljubicasto srce stalno kuca u meni! C.A.V. 1978
|
|
|
|
Chiki
|
 |
« Odgovor #1441 poslato: 08.02.2010. 18:56 » |
|
Rezultati mladjih kategorija Fiorentine u proslom vikendu:
Subota 06/02 Primavera: Fiorentina-Sambenedettese 3-0 (Torneo di Viareggio) Allievi Regionali Prof.: Fiorentina-Poggibonsi 2-0 Giovanissimi Regionali Prof.: Fiorentina-Livorno 0-0 Esordienti B Provinciali 1999: Fiorentina-Fiorenzuola 10-1 Pulcini 2000: Isolotto-Fiorentina RINVIATA
Nedjelja 07/02 Allievi Nazionali: Fiorentina-Cisco Roma 2-1 Giovanissimi Nazionali: Modena-Fiorentina RINVIATA Giovanissimi Regionali Prof.: Arezzo-Fiorentina 1-4 Giovanissimi B Regionali 1997: Empoli-Fiorentina 0-1 Esordienti Provinciali 1998: Sporting Arno-Fiorentina 2-1 Esordienti B Provinciali 1999: Fucecchio-Fiorentina 0-3 Pulcini 2000: Fiorentina-Rignanese 13-0
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Cè un cuore viola che batte dentro di me! Ljubicasto srce stalno kuca u meni! C.A.V. 1978
|
|
|
|
vuki-viola-fan
|
 |
« Odgovor #1442 poslato: 09.02.2010. 15:12 » |
|
Konacno Zanetti je uz grupu na trening.Filipe istekla suspenzija i De Silvestri je OK.Fali samo Mutu,sad smo kompletni!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Chiki
|
 |
« Odgovor #1443 poslato: 09.02.2010. 15:13 » |
|
Konacno Zanetti je uz grupu na trening.Filipe istekla suspenzija i De Silvestri je OK.Fali samo Mutu,sad smo kompletni!!!
 Kad bi dobili Sampu,joj...pa posle Livorno i Milan...i eto nas gore,a Vuki...  ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Comrade Monto
|
 |
« Odgovor #1444 poslato: 11.02.2010. 14:13 » |
|
Sad cemo satrati sve redom  Sa Sampom je krucijalno, po meni, smatram da ce biti mnogo golova, ne znam sto  Ako to prezivimo, svi su gotovi, 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Felipe Melo R.I.P. 
|
|
|
|
vuki-viola-fan
|
 |
« Odgovor #1445 poslato: 11.02.2010. 14:38 » |
|
Nadam se!Moramo igrati otvoreno i napadacki,kao protiv PSV pre dve godine.Ako dobijemo Samp,Livorno sigurno pada posle i eto nas gore.A Milan ce biti bebina igracka ako igramo kao protiv Rome
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Deki
|
 |
« Odgovor #1446 poslato: 12.02.2010. 00:32 » |
|
Sta je ovo ljudi  Samo ovo od vesti? Ja ocekivao da se informisem lepo ovde, kad ono.... Sta je sa Mutuom?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Comrade Monto
|
 |
« Odgovor #1448 poslato: 12.02.2010. 07:42 » |
|
Sretan rodjendan brate  Da dobijes svaki slijedeci nesto bolje od prethodnog  A sada nam uslikaj i stavi da parimo oci 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Felipe Melo R.I.P. 
|
|
|
|
vuki-viola-fan
|
 |
« Odgovor #1449 poslato: 12.02.2010. 15:11 » |
|
Hvala ti Monto  Ziv bio ti jos 100 godina! Kad cu da je slikam stavi cu je obavezno(ovih dana) Pozdrav i hvala
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Chiki
|
 |
« Odgovor #1450 poslato: 13.02.2010. 11:22 » |
|
Vec je zakazana jedna prijateljska utakmica za pripremni period sezone 2010-2011 ! 31.07.2010 Derbi Kounti-ACF FIORENTINA!!!
Kartoni:
8: Montolivo 5: Felipe 4: Comotto, Donadel, Zanetti,Kroldrup, 3: Gobbi, Pasqual, Vargas 2: Gamberini, De Silvestri, Jovetic, Marchionni, Mutu, 1: Gilardino, Santana
Rezultati mladjih kategorija ovog vikenda:
Allievi Nazionali Perugia-Fiorentina 0-1, Jackson
Giovanissimi Nazionali Fiorentina-Lucchese 4-0, Marciano, Madrigali, Gulin, Capecchi
Allievi Regionali Carrarese-Fiorentina 0-2, Belli, Kabangu
Giovanissimi Regionali Fiorentina-Sangiovannese 9-1, 5 Papini, 3 Betti, Lilla
Categoria 98 Sestese-Fiorentina 2-2, Baroni, Caso
Categoria 99 Fucecchio-Fiorentina 0-3, Afelba, Bellini, Picchi
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 14.02.2010. 18:13 Chiki »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
vuki-viola-fan
|
 |
« Odgovor #1451 poslato: 15.02.2010. 11:56 » |
|
Gamberini ce verovatno na operaciju i bice otsutan jedno 2 meseca!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Chiki
|
 |
« Odgovor #1452 poslato: 15.02.2010. 14:40 » |
|
Gamberini ce verovatno na operaciju i bice otsutan jedno 2 meseca!
Neka ide u 3 pm...debil...svaku drugu,trecju utakmicu on se povrijedi...ma mrs...treba ga prodat...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Chiki
|
 |
« Odgovor #1453 poslato: 16.02.2010. 12:30 » |
|
Fiorentina ostala bez Gamberinija i Santane uoči Bayerna
Talijanska Fiorentina ostala je bez dvojice važnih igrača uoči gostovanja kod Bayerna, u srijedu, u prvom dvoboju osmine finala nogometne Lige prvaka...
U subotu je Fiorentina izgubila u 24. kolu Serije A u gostima kod Sampdorije s 2-0, što je bila već peta utakmica zaredom u kojoj ''viole'' nisu pobijedile.
No, poraz u Genoi nije bila jedina loša vijest za Fiorentinu. Branič Alessandro Gamberini u toj je utakmici u ranoj fazi zadobio ozljedu ramena, zbog čega će morati na operaciju. Predstoji mu stanka od dva mjeseca.
Isto tako, ofenzivni vezni igrač Mario Santana također je završio utakmicu protiv Sampdorije prije kraja zbog ozljede lista. Njega na travnjacima neće biti između tri i četiri tjedna.
nogometni-magazin
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Deki
|
 |
« Odgovor #1454 poslato: 16.02.2010. 17:37 » |
|
do ................. 
|
|